Photo

Visie

Simpel, helder en efficient..

Dat zijn de basiskenmerken voor een duidelijke communicatie.

Geen ingewikkelde Flash-menustructuren. Geen storende bewegende beelden en altijd lastige pop-up vensters. Toepassingen moeten helder en simpel zijn. Goed inspelen op de markt en gebruik maken van de de nieuwste technieken is van groot belang om een concept te laten slagen. Dit wil echter niet altijd zeggen dat er gebruik gemaakt moet worden van allerlei toeters en bellen, eenvoud siert vaak des te meer...Wij geloven in de combinatie van communicatieve creativiteit en technische realisatie. Idar Creative Communication is dan ook enerzijds een creatief bureau, en anderzijds een technisch development bedrijf.

De consument gebruikt steeds vaker het Internet alvorens een product aan te schaffen of een bezoek te brengen aan uw bedrijf. Het bedrijf en/of product goed profileren op het Internet is dus van wezenlijk belang. Een website hoeft niet veel te kunnen, als de gebruikte elementen en toepassingen maar in balans staan met de boodschap die het wil uitdragen.

Creativiteit is bedoeld om een exclusief en innovatief kenmerk naar buiten te kunnen brengen. Een goed creatief concept kan ondersteunend werken of een toegevoegde waarde zijn voor de boodschap die een bedrijf wil overbrengen. Dit kan in de vorm van een zakelijke huisstijl, website, een poster voor de aankondiging van een event, online reclame, mailings of simpelweg een Internetactie waardoor uw klanten of potentiŽle klanten regelmatig uw site zullen blijven bezoeken. Met als uiteindelijke doel positieve klanten te genereren en/of te behouden.

"Klanten vinden het fijn
om te weten wat ze krijgen."