Photo

Diensten

Want uw bedrijf verdient een professionele uitstraling!

 

(Web) Application Development/ Software Architect

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf, neem dan eens contact met ons op, om een idee te krijgen wat er precies mogelijk is. Misschien maakt u al gebruik van bepaalde software of bent u op zoek naar iets nieuws.
Wij creŽren betrouwbare en flexibele (web)toepassingen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de laatste technologie (.NET of PHP, XML, xHTML) en programmeerwijzen. Uw applicatie groeit daardoor mee in de lijn van uw organisatie.

Web Design/re-design

Ontwerpen gaat niet alleen over wat je ziet. Een goed ontwerp maakt ook gebruik van de universele taal van kleuren, lijnen, en vormen waarmee uw doelgroep ook visueel wordt overtuigd zonder daarbij een woord te gebruiken. Wij streven ernaar om uw website en andere interactieve oplossingen dusdanig te ontwerpen, zodat deze op spectaculaire wijze bijdragen aan het visueel overbrengen van uw boodschap.

Huisstijl

Wij verzorgen het professionele ontwerp van uw bedrijfslogo, product- en handelsmerken, symbolen, en ander grafisch ontwerp of herontwerp van bestaande merken. Wij bieden passende en pakkende huisstijlen voor optimale herkenbaarheid en efficiŽntie.

Desktop Publishing (DTP)

Logo's- visitekaartjes - Brochures en Folders - Briefpapier en enveloppen - Nieuwsbrieven en bedrijfskranten - Affiches en billboards - Perspresentaties - Beursbegeleiding - etcetera, etcetera

Knowledge Management/ Tekst schrijver

Een passend design en de juiste functionaliteit zijn twee belangrijke aspecten van uw toepassing, maar kennis en content is minstens zo belangrijk. Kennis van uw doelgroep is van levensbelang voor het slagen van uw product of dienst. Voor tekstschrijven en andere content ontwikkeling huren wij professionele en ervaren schrijvers in.

Online Advertising/ Online Campagne / Mailings

Hoe bereikt u uw doelgroep? Waar het om gaat, is het realiseren van uw communicatie-doelstellingen. En dat lukt alleen als uw toepassing, website en of logo dusdanig opvalt en overtuigt dat uw doelgroep zich aangesproken voelt en in beweging komt.

Basis HTML cursus en trainingen

Op korte termijn zal ICC ook basis HTML cursussen voor particulieren aanbieden.