Photo

About

 
In Idar geval

Een bureau dat zich bezighoudt met diverse creatieve communicatiemiddelen.

Idar Creative Communication is een jong, dynamisch bureau, opgericht in 2005 en gespecialiseerd in Web- en Windows development. Na 5 jaar gewerkt te hebben in de IT besloot de oprichter Idar Sprock de uitdaging aan te gaan en zijn ambitie verder invulling te geven: het starten van zijn eigen bedrijf. Boordevol inspiratie en creativiteit (die hij in vaste dienst niet kwijt kon) is hij gestart, het gevolg van deze ambitie en creativiteit ziet u nu voor u.

Het bureau richt zich op MKB- en startende bedrijven die zichzelf betaalbaar en professioneel willen neerzetten met pakkende illustraties, Internet en professioneel drukwerk. Om een totaalpakket te kunnen bieden werkt ICC regelmatig samen met gerenommeerde partijen die willen en vooral kķnnen bijdragen aan uw eindproduct. Hierdoor kunnen wij snel en efficiŽnt werken en blijft het voor u betaalbaar.

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, bekijk dan de diensten pagina's voor meer informatie. Voor eventuele vragen kun u altijd contact met ons opnemen. .

Simpel, helder en efficiŽnt